Уважаемые клиенты! Наш интернет магазин временно не работает, в связи со сложившимися обстоятельствами.
UA
0 Кошик
Мова UA RU

Наклейки на стіни в лофті: гід за стилем



Навмисно неакуратний, грубий, брутальний - стиль лофт (loft - англ. горище) в останні роки завойовує серця дизайнерів і власників міських квартир. Незвичайні арт-об'єкти, графіті і настінний розпис - яскраві супутники цього стилю, які підкреслюють первозданний вид цегляних і бетонних стін. Вони стають яскравою плямою, яка притягує погляд і перетворює кімнату з не оштукатуреними стінами в концептуальний простір. Якщо ви не готові витратити цілий стан, щоб запросити відомого райтера (художника графіті) для оформлення стін у вашому лофті, придивіться до інтер'єрних наклейок. A ми розповімо, як вибрати наклейки на стіну для інтер'єру в стилі лофт і не промахнутися.

Вінілова наклейка Револьвер

Стикер "Картина Револьвер, Енді Уорхол" від 450 грн.



Дух свободи



Лофт - це простір для вільного польоту думки. Просторі приміщення з високими стелями максимально наповнені світлом, кількість стін зведено до мінімуму. Тому тема космосу (справжнього і фантастичного) як ніяка інша актуальна в квартирі в стилі лофт. Вона органічно поєднуються з несучими металоконструкціями, радіаторами, сходами, повітроводами і меблями з металу, які в "горищному" стилі виставляються напоказ, підкреслюючи автентичність приміщень, колись колишніх заводськими цехами.

 Вінілова наклейка

Стикер "Зірка смерті" від 425 грн.

Вінілова наклейка на стіну

Стікер "Штурмовик" від 300 грн.



Світ без кордонів



Подорожі - джерело еклектики і богемності в loft-інтер'єрах. Привезені з усіх куточків світу предмети меблів, сувеніри та аксесуари, вінтажні речі сусідять тут з високотехнологічними гаджетами і побутовою технікою, підкреслюючи цінність один одного. Наклейка "Карта світу" розкриває амбітні плани власників офісу або будинку в лофт-стилі. Куди збираєтеся наступного разу? Як широка географія вашої клієнтури?

Вінілова наклейка на стіну Карта світу в словах

Стікер "Карта світу в словах" від 650 грн.

 Вінілова наклейка на стіну Боб Марлі

Стікер "Боб Марлі" від 280 грн


Прямим текстом


Людина, яка живе у вільному просторі індустріального стилю - творець і експериментатор. Він не приховує своїх переконань, як оздоблення його житла не приховує проводів, труб і несучих конструкцій. Свобода самовираження вихлюпується на стіни житла вітальні чіткими, рівними літерами. Текстова наклейка розкриває головні принципи життя власника, залишаючи гостям розмірковувати, надихатися, сперечатися або обурювати.

Вінілова наклейка на стіну

Стікер "Приємного відпочинку" від 325 грн.



Виклик



Де, як не в лофті можна побачити величезні декоративні конструкції, несподівані предмети інтер'єру і вуличні арт-об'єкти? Подивіться: немов у глузування над старовинною європейською традицією виставляти мисливські трофеї зі стіни на нас дивиться плоска полігональна голова оленя, а на кухні в стилі лофт наклейки-лампочки знущально копіюють справжні світильники на довгих підвісах.

Вінілова наклейка на стіну Олень орігамі

Наклейка на стіну "Олень орігамі" від 325 грн.



A триматися буде?



Необроблені, грубі бетонні підлоги і голі цегляні стіни в сучасних лофтах виглядають такими тільки на перший погляд. Стандарти безпеки житлових приміщень наказують оздоблювачам ретельно шліфувати бетон, покривати лаком нібито облазну деревину, ґрунтувати штукатурку і гіпс, виконувати піскоструминну обробку цегли. Тому наклейки Chatte будуть відмінно триматися на більшості поверхонь, що використовуються в інтер'єрах loft, навіть якщо на перший погляд вони виглядають не довговічно:

  • на шліфованому бетоні,

  • лаковане дерево,

  • гладка цегла,

  • покриті ґрунтуванням пробки, гіпсом і штукатуркою,

  • скло,

  • пластмасі,

  • металах.


  • Вінілова наклейка на стіну - Кристалічна решітка

    Наклейка на стіну "Кристалічна решітка" від 300 грн.


    Chatte з 2008 року випускає інтер'єрні наклейки, розробивши за ці роки понад 500 дизайнів і перевіривши їх на різних поверхнях. Надійна клеєва основа і міцний вініл гарантують, що наклейка куплена в інтернет-магазині chatte.com.ua проживе в лофті стільки років, скільки буде потрібно для підтримки цього прогресивного і вільнолюбного стилю.


    Замовити наклейки даної тематики, будь-якого кольору і розміру і підібрати малюнок ви зможете в категорії"Оригінальні"







    Кількість показів: 9167
    Дата створення: 21.10.2017 11:55:53
    Количество комментариев:  0
    • Коментарі
    Завантаження коментарів...

    Повернення до списку

    (0)