Уважаемые клиенты! Наш интернет магазин временно не работает, в связи со сложившимися обстоятельствами.
UA
0 Кошик
Мова UA RU


5 способів використовувати дитячі наклейки з користю



Інтер'єрні наклейки дитячої тематики можна використовувати не тільки як декор дитячої кімнати, але і як джерело натхнення, мотивації, навчання дитини. Якщо для вас важливо всебічно розвивати свого малюка, дати дитині безпечні іграшки, підготувати до школи, придивіться до інтер'єрних наклейків. Їхні можливості ширші, ніж ви думаєте..

Крок за кроком за допомогою наклейок Chatte ваш малюк буде освоювати нові знання і навички. Ми розташували їх від простого до складного:


  1.    1. Стежимо за зростанням;


Зарубки на косяку давно пішли в минуле - сучасні мами купують наклейки-ростомери, щоб у будь-який момент дізнатися зростання своєї дитини. Веселі картинки на ростомері допоможуть залучити бойкого малюка, поки ви робите вимірювання.  


Наклейка на стіну - Ростомер Веселий зоопарк
Наклейка на стіну - Залізниця

  1.    2. Вивчаємо літери;


Вивчити накреслення літер і їх зображення в грі допоможуть наклейки з "розсипаними" по поверхні стіни буквами. Вивчивши літери, дитина зможе швидко приступити до читання, відкривши в книгах новий дивовижний світ.  


Вінілова наклейка на стіну Алфавіт

Наклейка на стіну "Алфавіт" від 280 грн.


  1.    3. Вчимося дізнаватися своє ім'я, дату народження;


Ви можете замовити у нас персональні наклейки з ім'ям, датою народження та іншими даними дитини. Наклеївши таку наклейку-метрику в спальні малюка, ви допоможете своєму синові або доньці швидко запам'ятати або навчитися писати своє ім' я і дату народження, адже ці літери і цифри завжди будуть у нього перед очима! Також оригінально виглядає наклейка - ростомір з назвою малюка.  


Наклейка на стіну

Наклейка на стіну "На великій повітряній кулі", вартістю 700 грн.

Наліпка на стіну - Метрика дитини
  1.    4. Вчимо англійську;


Наклейки в дитячу зі словами та фразами англійською допоможуть у вивченні мови. Можна почати з запам'ятовування літер, а коли дитина освоїться в англійській, грати в гру "хто знає більше слів на кожну букву", а потім перейти до вивчення назв країн.  


Наклейка на стіну - здорова їжа

Наклейка на стіну "Здорова їжа" вартістю від 350 грн.




  1. 5. Вивчаємо правила;


У цьому нам допоможе декор стіни з домашніми правилами поведінки і справжніми чарівними словами: "Дякую" і "Будь ласка". Заодно і англійську повторимо!  


 Наклейка на стіну - Правила гри

Наклейка на стіну "Правила ігрової", вартістю від 400 грн.



А ще дитячі наклейки на стіни Chatte розвивають уяву, художній смак, допомагають вивчати світ, після приклеювання безпечні для дітей і не відклеюються під дією вологи. Вибирайте для ваших дітей найкраще!

Замовити наклейки цієї тематики, будь-якого кольору та розміру і підібрати малюнок ви зможете в категорії "Дитячі"




Кількість показів: 5001
Дата створення: 13.10.2017 16:49:23
Количество комментариев:  0
  • Коментарі
Завантаження коментарів...

Повернення до списку

(0)