Уважаемые клиенты! Наш интернет магазин временно не работает, в связи со сложившимися обстоятельствами.
UA
0 Кошик
Мова UA RU


Вибираємо наклейку з деревом.


Живучи в місті і проводячи третину життя серед стін на роботі, ми природно тягнемося до природи і намагаємося створити навколо себе, хоч трохи живої природи.

У цій статті ми підкажемо цікаві ідеї використання наклейок з деревами в інтер 'єрі.

Зображення дерева можна розмістити майже в будь-якій кімнаті - воно скрізь буде виглядати красиво. Одне з найбільш улюблених дерев нашими покупцями є дерево щастя, що стало нашим другим логотипом. Наклейки з деревами є різні: від незвичайних рослин з гілочками завитками до ідеально промальованих гілок, як у справжньої верби.


Вінілова наклейка на стіну Дерево спокуси

Стікер "Дерево спокуси" від 470 грн.

Є цікавий спосіб використання наклейки у вигляді дерева з користю, а не тільки для краси - на гілках дерев можна красиво розвісити ваші улюблені фотографії і милуватися ними кожен день. Для цього у нас є спеціальні дерева з рамками для фотографій. Фото ви можете приклеїти на двосторонній скотч прямо в рамку або купити готові рамки і "розвісити" їх на дереві.

Вінілова наклейка Дерево щастя з рамками

Стікер "Дерево щастя з рамками" від 540 грн.  




Окремо хочемо згадати наклейки з казковими деревами, якими можна декорувати дитячу. Адже малюки живуть у своєму чарівному світі і батьки всіма способами намагаються їм його створити. Люблячим батькам на допомогу ми пропонуємо наклейки у вигляді дерев з ведмедиками, совами та іншими казковими персонажами. Такі дерева ми часто робимо кольоровими (у двох трьох кольорах). Стікери можна використовувати в дитячих центрах, дитячих садках тощо. І за здоров 'я дитини можна не переживати - ми робимо наклейки з безпечних і сертифікованих матеріалів.


Вінілова наклейка Дитяче дерево

Стикер "Дитяче дерево" від 850 грн.  


Вінілова наклейка на стіну Дерево фантазій

Стікер "Дерево фантазій" від 400 грн.  




Ми намагаємося створювати дуже різноманітний асортимент наклейок для різних приміщень. Адже не в кожній квартирі є достатньо місця для великого дерева. Іноді є просто трохи місце біля дивана або біля улюбленого крісла біля вікна або на кухні. Таке улюблене місце пропонуємо гарно оформити, наприклад, наклейкою "Кутове дерево з кліткою" або тоненькою гілочкою оливкового дерева.

Вінілова наклейка Дерево з кліткою кутове

Стикер "Дерево з кліткою кутове" від 350 грн.  




Наклейками, завдяки їх ціні і простоті у використанні, часто декорують бізнес-приміщення. Особливо стильно і оригінально в офісі виглядає текстове дерево, де ствол і гілки - це слова, англійською мовою, гармонійно підібрані за розміром. Слова і фрази в такій наклейці можуть бути будь-якими.


Вінілова наклейка на стіну Мотивуюче дерево

Стікер   "Мотивуюче дерево" від 520 грн.



Окреме місце в нашій колекції займають гілочки від дерев, наприклад двоколірна наклейка "Гілка сакури". Цікавим рішенням для вітальні або дитячої є смішна наклейка "Кіт на гілці" або "Закохані птахи". У маленькому передпокої можна легко обіграти наклейки із зображеннями гілок, прикріпивши в потрібному місці гачки для одягу.


Наклейки у вигляді дерев представлені в категорії "Флора»





Кількість показів: 5031
Дата створення: 25.07.2017 11:20:29
Количество комментариев:  0
  • Коментарі
Завантаження коментарів...

Повернення до списку

(0)