Уважаемые клиенты! Наш интернет магазин временно не работает, в связи со сложившимися обстоятельствами.
UA
0 Кошик
Мова UA RU

Білих холодильників більше немає!




Вигляд побутової техніки досить одноманітний, тому великі білі поверхні холодильників так і просяться в руки творчих натур. Не відмовляйте собі в задоволенні експериментувати - наші наклейки на холодильник допоможуть вам проявити свій смак, розвеселити гостей і домочадців, додати індивідуальності в кухонний інтер 'єр.   




C посмішкою


Наші декоративні наклейки на холодильник щодня дарують радість людям з почуттям гумору. Тільки подивіться на цих веселих барбосів, крадуть сосиски, голодного кота в компанії хитрих мишей, пару ділових єнотів!


Вінілова наклейка на холодильник - Продукти та собака"

Стікер "Продукти і собака для холодильника" від 345 грн.


Вінілова наклейка iFridge для холодильника

Стікер "iFridge для холодильника" від 310 грн.



Сидячи на дієті  


Якщо ви прагнете скоротити число походів до холодильника за сиром і ковбаскою, використовуйте наклейки-демотиватори. Компанія звірів, яка заявляє, що своїх друзів є недобре, допоможе задуматися про етичність вашого домашнього меню. Стрункі жирафи стануть зразком для наслідування. Для справжніх принцес, що худіють за системою "після 6 годин ні-ні", є окрема наклейка для кухні.

Вінілова наклейка на холодильник "Ми не їмо наших друзів"

Стікер "Ми не їмо наших друзів" від 310 грн.



Патріотично


Автентичні візерунки в Україні в останні роки набирають популярності, з 'являючись не тільки на одязі, але і в інтер'єрах, і навіть на капотах автомашин. Холодильник з вишиванкою або бравим козаком виглядає стильно, модно, актуально. Для максимального ефекту поєднуйте український дизайн побутової техніки з аналогічним кухонним текстилем.


Вінілова наклейка на холодильник

Стікер "Козак на холодильник" від 310 грн.



K щастю


Залучити любов і достаток, завести дитину, поправити здоров 'я обіцяють чарівні "дерева щастя". Розміщувати такі дерева рекомендується в зоні, яка вимагає корекції: наприклад, зона багатства знаходиться на південному сході приміщення. Але навіть якщо ви не вірите в талісмани фен-шуй, наклейки-дерева зроблять вашу кухню зеленою і квітучою.

Вінілова наклейка на холодильник"Дерево счастья"

Стікер "Дерево щастя для холодильника" 310 грн.  



Як зняти наклейки з холодильника?



1. Подбайте про це заздалегідь. Перед наклеюванням стікера відмийте і знежирте поверхню. Іржаві і облупилися місця краще зачистити.

2. Вінілові наклейки від холодильника легко відклеїти, якщо піддіти з краю, загнути і потягнути.

3. Наші наклейки не залишають сліди клею на поверхні. Після відклеювання достатньо протерти холодильник вологою мильною ганчіркою.


Замовити наклейки цієї тематики, будь-якого кольору та розміру і підібрати малюнок ви зможете в категорії "Наклейки на холодильник"







Кількість показів: 3829
Дата створення: 23.10.2017 23:03:46
Количество комментариев:  0
  • Коментарі
Завантаження коментарів...

Повернення до списку

(0)