Уважаемые клиенты! Наш интернет магазин временно не работает, в связи со сложившимися обстоятельствами.
UA
0 Кошик
Мова UA RU


Декор інтер'єру текстовими наклейками



Порожні стіни, як би добре вони не були оздоблені, через якийсь час набридають, і з 'являється бажання внести різноманітність. Чим прикрасити? Який декор вибрати?

Повісити картину чи великий годинник? Може бути, бабуся килим або велика пишна квітка? Пропонуємо придивитися до текстових вінілових наклейків.

Оригінальні та різноманітні за дизайном шрифту та розміром вони додадуть зюминку та унікальності приміщенню. І що важливо - невисока ціна подібного оформлення.  


 Вінілова наклейка на стіну

Стікер "Ласкаво просимо різними мовами" від 350 грн.  



Для кухні цікавим варіантом стане напис" приємного апетиту "або стікери на кавову тему. Наклейки Chatte виконані в різних стилях - вибираючи, орієнтуйтеся на свій смак.    


 Вінілова наклейка Bon appetit

Стикер"Bon appetit" від 250 грн.  

     


Хочете зробити сюрприз коханій людині або висловити свої почуття - вам напевно сподобатися декоративний запис: "Я тебе люблю" - у нас є така наклейка. Купити її можна заздалегідь і дотримуючись наших інструкцій, легко нанести на стіну, наприклад у спальні. Так ви зробите приємний романтичний сюрприз коханій людині.  


  

 Вінілова наклейка Я буду любити тебе завжди

Стікер "Я буду любити тебе завжди" від 350 грн.  




Варіант для кафе, ресторану, офісу.



Київ - місто, де таких закладів   величезну кількість і залучити відвідувачів тільки стравами вже складно. Виграти конкурентну боротьбу, крім смачної їжі, може допомогти неповторний інтер 'єр. Вінілові наклейки для цього - оригінальний, сучасний, не дорогий варіант оформлення: на вікна стильні текстові наклейки зі своїми унікальними реченнями, на скляну вхідну додайте свій логотип і графік роботи. Підберіть наклейки на стіни, які допоможуть створити потрібну атмосферу закладу. Розмістіть стилізовані написи над барною стійкою або в зоні зустрічі гостей - цей невеликий штрих в інтер 'єрі напевно сподобається відвідувачам.


Декор вітрини з вініловими наклейками

Оформление вітрини в одному з кафе  



Індивідуальний підхід



Перевага нашого інтернет-магазину в тому, що ми готові виконати будь-яке індивідуальне замовлення клієнта. Наше власне виробництво дає можливість виготовляти стікери за вашими індивідуальними замовленнями протягом 1 дня.


He знайшли відповідні наклейки у нас на сайті? Замовте наклейки зі своїм текстом, цитатою, афоризмом тощо. Хочете розмістити в офісі або в квартирі особистий мотивуючий текст- наклейка з ним буде готова до відправки вже наступного дня, після узгодження всіх особливостей макета.    


Наклейка на стіну

Стикер "Командний дух" від 300 грн.  

 
 Наклейка

Стікер "Мрії" від 275 грн.  



Для підготовки макета у векторному форматі, скористайтеся послугами наших дизайнерів. Вони допоможуть потрібний текс перетворити на красивий інтер 'єрний стікер: підібрати гарний шрифт, розмір і красиво все оформити.


He важливо, хочете ви зробити вінілові наклейки на замовлення або купити вже готові з нашого інтернет-магазину, ми впевнені, що ви точно залишитеся задоволені результатом і якістю обслуговування.    



Замовити наклейки цієї тематики, будь-якого кольору та розміру і підібрати малюнок ви зможете в категорії  "Текст"




Кількість показів: 5728
Дата створення: 13.09.2018 12:10:05
Количество комментариев:  0
  • Коментарі
Завантаження коментарів...

Повернення до списку

(0)